Ålder: 35
Position: Central mittfältare
Säsonger i IF rejban: 13
Vem i laget tunnlar du helst och varför? Just nu Kronkan för då är han onekligen på träningen.
Bästa rejbanminne: Hård konkurrens. Hela 2011 var grymt – obesegrade seriesegrare och kul att vinna guldbollen. Även båda träningslägerna i Spanien, och båda på Cypern gav förbannat mycket skoj minnen. Det kanske låter som alla dessa minnen handlar om fotboll, men som Mazdak konstaterat så handlar rejban inte om fotboll. Konstaterandet är spot on, men lite svårt att förklara.
Jag älskar att ta del av det som är lite svårt att förklara. Så i denna hårda konkurrens av minnen kör jag en typ av sarg ut… bästa minnet är att jag får ta del av det som är ”lite svårt att förklara” (tack vare att jag aldrig lyckats byta klubb trots alla försök).
Därför vinner jag Guldbollen 2023: Mutor 

5 snabba:

Red Bull/Vodka eller GT? ”För vissa är GT en sommardrink, det är det inte för mig” har Nettan Jansson sagt och jag håller med 100% att GT dricks med fördel hela året. RBV (som Bucce säger) är jämfört med GT mer situationsberoende i min bok. Därför väljer jag GT!
Båten Helsingborg-Helsingör eller Öresundsbron? Tar båten.
Kebabtallrik eller julbord? Julbord
Kjelles sulfinter eller Gusens fot? Omöjligt att svara på.
50/50-duell med Johan Roos eller en kofot i huvudet? Kofoten 365 dagar om året, 366 om det är skottår. 

Vi tror vi samlar in cookies och sånt, är inte helt säkra. Men genom att acceptera denna pop-up så är vi liksom homesafe. Även om vi inte gör något som helst med den "datan" som i så fall samlas in.