MEDLEMSKAP

 

Dags att bli medlem i IF rejban 2023. Det är både enkelt och skoj!

 

Som medlem kommer du bli inbjuden till smarriga händelser i allmänhet, och Medlemsfesten i synnerhet.
Världens trevligaste förening IF rejban inför nu Folkets Favoritrejbian. Du lägger din röst i samband med att du blir medlem. Vem som vinner uppmärksammas sedan på lämpligt sätt under årets Medlemsfest.

 

Medlemsavgiften för 2023 är 150kr/person.

 

Känner vi oss själva rätt kommer det säkert dyka upp fler erbjudanden och rabatter här under året. Håll utkik på den här sidan, och vi lovar att uppdatera er via sociala medier om och när så sker.

 

MEDLEMSERBJUDANDEN

 

10% rabatt på hela notan hos Restaurang SKAI i Växjö.
(Kortet är alltså personligt. Nej, man tar inte notan för ett sällskap på 12 pers och får 10% rabatt. Ni är rejbianer, ni fattar. Sunt förnuft råder i vanlig ordning.)

 

 

MEDLEMSAVGIFT

Betala in medlemsavgiften (150kr/person) till IF rejbans bankgiro eller via Swish. Märk betalningen med ditt namn. Fyll i formuläret med dina uppgifter Ex, Rejban Rejbansson, ÅÅMMDD.

 


IF REJBANS BANKGIRONUMMER ÄR: 478-8253.
IF REJBANS SWISH: 123-3382306

KONTAKT

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor och funderingar. Enklaste sättet att nå oss är:

ALLMÄNT

info@rejban.se

FOTBOLLSRELATERAT

Johan Salomonsson
0709-14 99 98
johan.salomonsson@rejban.se

MEDLEMSKAP

Passa på att bli medlem i IF rejban. Du får gå på den årliga Medlemsfesten utan kostnad, och vara en del av den fantastiska gemenskapen som IF rejban innebär

Vi tror vi samlar in cookies och sånt, är inte helt säkra. Men genom att acceptera denna pop-up så är vi liksom homesafe. Även om vi inte gör något som helst med den "datan" som i så fall samlas in.