Kaffefiltersäsongen är i full gång, och IF rejban är alltid på jakt efter trevliga människor som kan förgylla vår redan finfina trupp med fotbollsspelare!

Vi hittade en sådan! Calle Hultbrant heter han. Spenderat sitt fotbollsliv i Hovshaga, men nu har han hittat hem till oss. Vi tog oss en pratstund.

”Vi börjar enkelt. Ålder?”

– 26

”36 ja. Verkar rimligt!”

– Nej, 26! Tjugosex!

”Oj, förlåt mig. Lite ovan bara. Visste inte att man fortfarande år 2023 kan skriva sin ålder med en 2’a i början. Det brukar inte funka så här…
Nåväl, varför blev det rajjan för dig. Hatar du Chrille Stridh eller?”

– Nädå. Jättefin kille och en mycket duktig tränare. Men när chansen dök upp att jobba tillsammans med tränarparet Bengtsson/Kronberg ville jag inte missa den möjligheten. Ser positivt på min utveckling under deras ledning!

”Vad i helvete har de lurat i dig nu!? Det är jag som är tränare. Absolut inte Bucce och Linne. Och jag har ingen som helst ambition att utveckla dig som fotbollsspelare. Visst, det har varit si och så med närvaron för egen del senaste åren, men nu lär du få stå ut med mig två träningar + match varje vecka.”

– Aj då. Då missuppfattade jag nog. Vad har du för ambitioner då?

”Du har säkert inte missuppfattat. Det är bara det att de där två är ju trögare än sirap… Och ambitioner och ambitioner, det vet jag inte. Vi ska vinna alla matcher vi spelar, helst överlägset. Gör vi inte det är det spelarnas fel. Då är ni för dåliga. Frågor på det?”

– Finns det någon ångerrätt på den här övergången?

”Nope. Det var en livstidsdom du skrev på. Sorry. Hoppas du får roligt, annars blir jag vansinnig! Hjärtligt välkommen iallafall!”

– Jaha, tack då! Det känns…för jävligt, om jag ska vara ärlig.

”Så kan det gå, men nu får du stå ditt kast. Ha det fint nu. Jag ska åka och lura någon annan stackare att skriva på för den här sekten. Hej med dig!”

 

Med de visdomsorden hälsar vi Calle välkommen till Världens trevligaste förening! Grattis till oss, till honom, och till alla er som kommer få njuta av honom på fotbollsplanen i den vackra och vita tröjan.

/Salo

Vi tror vi samlar in cookies och sånt, är inte helt säkra. Men genom att acceptera denna pop-up så är vi liksom homesafe. Även om vi inte gör något som helst med den "datan" som i så fall samlas in.