Då publiktillströmmningen var stor, åskådarna var sugna på korv och jag sätter en oerhörd stolthet i just kååvagrillning sågs matchen mot Araby med endast ett öga. Det öga som jag och andra spelgenier begåvats med i nacken alltså. Referatet blir därefter…

Vi konstaterar iallafall att IF rejban rivstartade med att Dadda smällde in ett fantastiskt långskott, den nyfunna forwardstalangen Jacke Uppförsbacke rullade in en boll och Ludde satte behärskat dit 3-0 innan första halvlek blåstes av.

I andra halvlek tyskade Osse en hörna som slutade i självmål. Sen fick vi hybris och lät Araby reducera två gånger. En gång på straff, som var precis lika solklar som en regnig höstdag, och en gång på en mycket vacker frispark.

Samtliga spelare har sedan fått dealen att om ni hjälper mig att dela ut göttepåsarna så får ni ge valfri mängd götte till er själva. Rejban himself högg direkt, men blygsam (läs: korkad) som han är så nöjde han sig med att endast tilldela sig själv den totala summan av en påse fotbollsgodis.

Här följer alltså utdelningen av fotbollsgodis, signerat Fredrik ”Rejban Regalskepp” Streby:

3 påsar fotbollsgodis: David Johansson. För en oehörd uppvisning i teknik (och taktik).

2 påsar fotbollsgodis: Martin Holgersson. Återigen springer han 80mil.

En påse fotbollsgodis: Fredrik Streby. För en oehört stabil insats!