Premiärseger för rejban.se

På Värendsvallens grusplan spelades årets första match för rejban.se. I vanlig ordning var läktarna fullsatta med förväntansfulla supportrar som hoppades få se sina hjältar ”joxa trasa” på bästa möjlig sätt. Men matchen var ganska jämn till en början.

rejban.se kändes lite tagna av stundens allvar och kommentarer som ”det blir stryk ikväll” hördes från den, för dagen, extremt bittra supporterskaran.

City Gross, som stod för motståndet, höll ett ganska så högt tempo med fältherren Chrille Brännvin i spetsen. City Gross bjöd även på en nostalgitripp när du valde att spela en klassiks 50talsuppställning med en ensam Centertank på topp. Centertanken hette Frank och han var skitbra.

Men rejban.se var laget som tog ledningen efter det att Damkvist fått bollen i straffområdet, vänt upp och fått på en felträff som letade sig in bakom Citygrossmålvakten. 1-0 å Jävel så gött. rejban.se skapade sedan en hel del halvchanser men förmågan att komma till avslut i bra lägen fanns kvar sen förra säsongen. Närmast var Svanberg som fullkomligt vräkte sig fram på ett fint inspel men missade bollen med någon centimeter. Med skostorlek 97 hade antagligen den vindsnabbe forwarden blivit noterad i målprotokollet, men hans hobfötter var för dagen en storlek för liten.

Citygross skapade en hel del fasta situationer och kunde innan paus kvittera på en hörna.

1-1 var resultatet när den smala damen sjöng.

I andra halvlek tog rejban.se över spelet och kunde börja rulla lite kula. Man skapade återigen en hel del halvchanser men återigen att skjuta är inget de vitklädda ägnar sig åt. Inte förrän Claeson fick bollen, pang-röv, sen satt bollen i krysset 2-1 och snyggt var det också. Spelmässigt var rejban det bättre laget i andra halvlek men Frank i Citygross var ett ständigt hot och om han inte missat öppet mål från en halvmeter hade nog matchen fått en helt annan utveckling.

Istället gick rejban.se upp till anfall och Kronkan kunde enkelt placera in 3-1 på en servering av krönikören.

Citygross gjorde sedan ett pissmål i slutet och när den Smällfeta kärringen kräktes var resultatet 3-2.

Gött å segerkepsen på och 3pinnar i bagaget.

 

Anton Damberg FFF

Gör ett par fina fotparader i första halvlek och agerar stabilt. Är väll egentligen värd 4st F men det får man inte av frejgren om man släpper in 2mål. Han är dock chanslös på båda målen men han får skylla på sin bror.

Rejbsson FFF

Stabil och elegant som vanligt, patenterade rejbanutflykter uteblev vilket drar ner betyget hos en fotbollsälskare som mig.

Toth FFFF

Stor,stark,tatuerad och brytningssäker. Toth tog ett stort defensivt ansvar under hela matchen och spelade med ett stort hjärta. Totjh älskar rejban.se vilket han visade igår.

Damkvist FFF

Målskytten Damberg stod i vanlig ordning för några onödiga överstegsfinter och anat trolleri. Han bjöd även på en tunnel och annan skön fotbollskonst. Är dock inblandad i båda baklängesmålen vilket drar ner betyget. Samt hans fjolliga trippande runt vattenpölen i första halvlek vilket var helt oacceptabelt enligt experten Lester Linjal.

Kronk FFFF

Mannen som gett pingislungan ett ansikte var stabil på mitten idag och låg bakom lagets spelövertag i andra halvlek med ett lugnt passningsspel och en fantastisk positionering. Målskytt dessutom.

Claeson FFF

Helt sinnessjuka krav finns på denne mannen. Givetvis levererar han idag och framförallt smäller han in ett skott i krysset. Men för få avslut från det Cleasonska brunögat gör att han får 3st FFF. 3starka dock.

Poj FF

Med tanke på hans målskörd förra året är ju givetvis kraven helt orimliga på Poj iår. Och att gå från skyttekung till mållös i premiären är tyvärr inte det vi hade hoppats på. Ganska osynlig idag tyvärr å vi hoppas på ett målfyrverkeri från måltjuvarnas måltjuv nästa vecka.

Jeol FFF

Bjöd på Tjak å klack å Cadillac vilket vi gillar. Höll sig mer i boxen igår än vanligt å det är där han är som farligast. En assist och en vänding som fick Torres att likna en Finlandfärja på pluskontot. Hade han vräkt in skottet efter vändningen i krysset hade svanberg givetvis inte behövt spela mer fotboll. någonsin.

Palle FFF

”Älgen från Uråsa” älgade på i vanlig ordning. Bättre tajming i brytningarna än vanligt. Rev och slet och vann boll som aldrig förr men missade ett par riktigt bra målchanser.

Kåve FFF

Det visar sig att Kåve har en så kallad ”Henrik Larsson kropp” dvs. efter ett träningspass är han fullt vältränad. Sprang i djupled och var ett ständigt hot och har en imponerade kondition. Inte direkt knivskarp i avsluten denna afton dock och trots att han har en ”Jonas Larsson pendel” träffade han inte bollen ren en enda gång. ”Han har fel linser” hävdade Lester på bänken.

Vi tror vi samlar in cookies och sånt, är inte helt säkra. Men genom att acceptera denna pop-up så är vi liksom homesafe. Även om vi inte gör något som helst med den "datan" som i så fall samlas in.