Slätthögs BoIF gästade Norremark på fredagkvällen. Samma Slätthög som var snubblande nära att avancera till div.3 förra säsongen, men föll i sista och direkt avgörande matchen mot Grimslöv.

Årets säsong hade de inlett med två segrar och en förlust. Nu kom första oavgjorda matchen.

Vi tog ledningen tidigt, efter ett mycket välriktat inlägg från Oliver Fornander, och en minst lika välriktad nick från Joakim Wallgren. Första ”riktiga” målet från hans sida i IF rejban. Hurra!

Slätthög kvitterade på ett stenhårt långskott, innan vi återtog ledningen med lite mer än 20 minuter på klockan. Adam Bengtsson slog hörnan som Emanuel Wallentin nådde högst på vid bortre stolpen, och nickade tillbaks bollen mot den första. Där fick Filip Kjellsson bollen med ryggen mot mål, men han var för lat för att vända sig om med ett par motståndare i ryggen, så på uppstuds klackade han bollen lite ledigt upp i det första krysset istället…

Andra halvlek inleddes med ett nytt välplacerat långskott från Slätthög, och det var kvitterat.

Sista halvtimmen präglades av mycket kamp, där vi lyckades åstadkomma både press och någon form av forcering för att gå för trepoängaren. Poängutdelningen slutade dock som så att vi fick med oss varsin från matchen.

Nästa match spelas mot Moheda i Moheda, fredagen den 10/5 kl. 19.00. Väl mött där och då!

 

/Salo

Vi tror vi samlar in cookies och sånt, är inte helt säkra. Men genom att acceptera denna pop-up så är vi liksom homesafe. Även om vi inte gör något som helst med den "datan" som i så fall samlas in.