IF rejban – Lindås/Långasjö 2-3

IF rejban tog på fredagen emot Lindås/Långasjö hemma… Hemma på pappret iallafall, i praktiken på Teleborgs sportfält. Detta på grund av en ungdomsturnering i Norremarksborgen. I ungdomsturneringen vann IF rejbans P10 hela turneringen. Grattis! (OBS! Ljug! Rajjan har ingen ungdomsverksamhet alls tyvärr). Framtiden ser dock ljus ut för rejban eftersom vår landslagsmeriterade rejbanista Erik Sterner har fått en son! Whey! Grattis!

En skadad Anton Fäldt hade åkt till Prag för att kolla U21 landslaget samt för att dricka bira å äta Lays. Lays, chipsen som alltid finns utomlands. #biraålays, den utlandssemesterklingande hashtaggen som kan användas istället, eller som komplement, till #piaåleif. Danken skulle inte åka till den Tjeckiska huvudstaden förrän finalen. Rutinerat. Danken således tillgänglig och han ställde sig i kassen. Backlinje med Mac, Max, Olof och Pulan. Ludde och Manne som incontristas och framför dem Nick, Randy och Lewk. Boban i keeeeedjan.

Nu har jag dragit mig det längsta från att komma till saken… Matchen. Rajjan ligger under med 0-1, 1-2 och förlorar tillslut med 2-3. Vi gör en av våra sämre insatser hittills i år samtidigt som vi möter ett mycket bättre lag än vad deras tabellplacering vittnar om. De har en vänstermittfältare som gör alla deras mål, hatten av! Vårt första mål görs genom en snygg nick av Randy, och vårt andra mål står Lewk för, vår numera skadefria poängspelare. Osugen på att gå in mer detaljerat på matchen, och det känns meningslöst att försöka sammanfatta med klyschor. Vi konstaterar bara att vår insats är medioker, det räckte i sexan, femman och ofta i fyran, men mot ett bra Lindås/Långsjö i Division 4 Elit håller det inte. Danken ska omnämnas för en gedigen insats med en fin reflexräddning som den lilla vågen över det portugisiska ã:et. Ett revanschsuget rejban åker på onsdag till Västervik.

/Manne

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.