Hovshaga – IF rejban 0-0

Det var välbekanta jaktmarker för ett antal rejbianer under fredagens match på Hagavallen.

Följande lag skulle göra livet surt det blåklädda hemmalaget:

HAIF

Det blev en lite trevande start på matchen. Ett trevande som egentligen aldrig släppte.

IF rejban hade inte huvudet riktigt påskruvat, och spelet lossnade inte.

Chanser skapades ändå. Jonas Cullsjö snodde bollen efter ett inkast och fick fram den till Mats Strandberg. Han fick iväg ett bra avslut från nära håll. Det enda som var bättre var dessvärre hemmamålvaktens fotparad.

Näst bästa chansen fick Cullsjö själv efter en fin aktion och ett väl avvägt inspel från Andreas Hultqvist på vänsterkanten. Cullsjö kastade och sträckte sig så långt han bara kunde, men centimeter skiljde från att han fick träff och stötte in bollen i ett tomt mål.

Hovshaga fick ett par lägen på kontringar när vi ett par gånger tjuvade lite för mycket i vår iver att vinna tillbaka bollen. 2 mot 2, 3 mot 2 och till och med 3 mot 1 vid ett tillfälle. Dessbättre resultatlöst.

Första halvlek kom och gick, och vi bestämde oss gemensamt för att det fick bli ändring till andra halvlek.

Vi kom också ut som ett delvis nytt lag, som åtminstone tog kampen om andrabollar och testade våra motståndare lite.

Händelsen som fick oss att börja spela fotboll som man ska göra var det andra gula kortet på Mattias Afram efter dryga timmen. Då började vi jobba ihop som ett lag och spelade bättre. Det räckte inte hela vägen fram till ett avgörande med 10 man, även om Eric Rosander hade en boll i mål i slutminuterna.

Vi tar väl med oss en poäng från detta, en ny fin nolla från Anton Fäldt i mål, och en sista halvtimme där vi spelar som vi ska.

Nya tag mot MadesjöMyran den 16/6 kl. 19.00.

Hej så länge!

/Salo

Vi tror vi samlar in cookies och sånt, är inte helt säkra. Men genom att acceptera denna pop-up så är vi liksom homesafe. Även om vi inte gör något som helst med den "datan" som i så fall samlas in.