Idag var det dags för IF rejban att snurra igång säsongen 2018 på riktigt.

En helt vanlig träningsmatch mot Nöbbele i mångas ögon, som dessutom höll på att snöa bort och stundtals innehöll lite parodisk fotboll.
Dock ingen vanlig dag för mig och oss.
Glädje, skratt, vänskap, broderskap, fotboll, match… Allt det där vi är så tacksamma att vi har och att vi får uppleva. Det fick vi göra idag!

Det har givetvis varit en speciell och tung tid i och runt föreningen de senaste månaderna, men på något sätt tar man sig vidare, man måste det, och att få göra det roligaste man vet med sina bästa vänner är ett fantastiskt sätt att göra det på!

IF rejban skapades en gång ”av vänner, för vänner, för att skaffa nya vänner”. Det är och kommer alltid vara det viktigaste för oss som förening och vår största styrka som fotbollslag. Här bryr vi oss om varandra, hjälper varandra och offrar oss för varandra, på och utanför planen.
De ledorden är inte förhandlingsbara. Någonsin.

Matchen? Vi vann med 5-1.

Säsongen 2018 är igång. Let’s do this!

/Salo

F5F1DAFA-AB26-476C-81D4-D4E90E9B5323

Vi tror vi samlar in cookies och sånt, är inte helt säkra. Men genom att acceptera denna pop-up så är vi liksom homesafe. Även om vi inte gör något som helst med den "datan" som i så fall samlas in.