Jag har förstsått att det har saknats ett referat från matchen mot Finnveden Powertrain. Här kommer ett litet försök i alla fall.

Matchen som kommer att gå till historien som en av Rejbans främst genom tiderna började som den brukar. Alla kom som vanligt halvloja trots att EM börjat och spelglädjen borde vara total. Vilka ska vi möta idag? Var får man (av som Coach Salo bestämt) spela idag? Efter en stund gick det upp för truppen att Salo the Coach hade åkt till Österrike för att hitta nya löpvägar, hitta nya sätt att ”stänga” defensivt och ”insupa” andra ”saker”. Sakta men säkert spred sig nyheten i truppen och alla började hoppa och tjoa!!En äkta spelglädje infann sig i truppen. Äntligen hördes över hela I11. Här skulle rullas boll. Och mycket riktigt var det spelet på marken som fick utdelning även om en och annan chip (som sig bör) fick utdelning.

Underteckad har inte full koll på trupp men har enligt obekräftade uppgifter fått följande målskyttar:

Palle (Rejbans egen Johnny Ekström) 2

Jake ( som vanligt en striker på små ytor) 2

Tåt!!!!!!(vad han nu gjorde så långt fram) 1

Streby (vilket skott, en riktig rökare men någon gång måste ju även han träffa målet) 1

Joel ( hans 1:a och 2:a mål och förmodligen sista) 2

Damberg (var ”som vanligt” ödmjuk efter att först ha haft lite ont i fossingen och

sen rest sig och dundrat in lädret) 1

Classon (assistkung denna match och vred sig i plågor inombords varje gång PoJ petade in en kasse) 3

PoJ (med sin snabbhet, teknik och mycket andra genetiska anlag lyckades han med alla alla kroppsdelar, tom huvudet, få hål på den utomordentlige Finnveden målvakten) 6

Vem eller när Finnvedens mål kom kommer inte skribenten ihåg.

Betygsättningen är enkel: Tror alla i truppen gjorde mål (utom en som försökte in i det sista).

Såklart får alla 5 ”rejbans” efter en sån här uppvisning utom Coach Salo som får 5+ för att han höll sig borta!! Spelet har ju inte varit sig likt sen ”diktatorn” kom hem.

Med reservation för små feltolkningar…

Vi tror vi samlar in cookies och sånt, är inte helt säkra. Men genom att acceptera denna pop-up så är vi liksom homesafe. Även om vi inte gör något som helst med den "datan" som i så fall samlas in.