Ledarstaben klar för 2020!

Mitt bland allt firande av oss själva, har vi idag glädj…vi har nyheter att presentera.

Jag har, i egenskap av ordförande för föreningen, beslutat att förlänga det obefintliga kontraktet med mig själv, och fortsätter därför som huvudtränare för IF rejban i ett år till.

Det finns nämligen inte någon som vill ta över i år heller, så jag får köra på i samma gamla hjulspår.

Vad gäller övriga ledarstaben (Håkan Kronberg, Hans Sallhag, Tomas Wijk, Steve Bengtsson samt alla andra som vill vara med) så fortsätter även de. Jag har förvisso inte frågat, men jag tänker heller inte acceptera ett nej. De är med, det är sen gammalt!

Blandade reaktioner spred sig i spelartruppen när jag meddelade beslutet.

Meste rejbianen med 177 matcher, Adam Bengtsson, var tacksam.

– Jag gjorde mål med högern när vi lirade inneboll i tisdags. Det är helt Salos förtjänst. ”Använd högern någon j-a gång!” skrek han till mig. Så gjorde jag det. Pang sa det. Mål. Han är ett geni den mannen!

Nicolas Paredes Inostroza ser fram emot sin tredje säsong i IF rejban och var även han försiktigt positiv.

– Jaha är han tränare? Det är han skäggot utan hår som tror han bestämmer va? Blir säkert bra. Det var trevligt i år, och jag förstår inte varför det skulle bli sämre nästa säsong…

Emanuel Wallentin var inte nöjd, och funderade som alltid på att byta klubb.

– Oskön. det är vad han är. Riktigt oskön. Kan väl lite om fotboll så men…nä. Trist.

Linus Kronberg fattade ingenting och började köra ett tacktal.

– Jag skulle vilja tacka mamma och pappa. Alltså min mamma och pappa då. Ja ni fattar, inte någon annans föräldrar liksom… Utan er hade jag inte stått här idag! Eller alltså, det kan man ju inte veta. Jag KANSKE hade stått här idag ändå, men ja. Tack som fan!

Vår gamla målvakt och legendar Jon Svensson hade överraskande nog också synpunkter i tränarfrågan.

– Ja men haaaaaar ni redan en tränare så förlääääng med honom då! GEEEEEEEEE honom ett kontrakt bara!

 

Nu ser vi fram emot 2020 och jag önskar mig själv lycka till!

/Salo

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.