Derby på Myran. Alltid trevligt. Iallafall innan match…

Det här gänget skulle sno åt sig en trepoängare var tanken.

BKhemma

Det startade väl ändå någorlunda hoppfullt. Visst tog vi lite felbeslut här och där, men det brukar kunna ordna upp sig efterhand. Så ej idag.

BK tog ledningen efter 24 minuter och ökade på efter 30. Då hade vi dessutom hjälpt dem med att skicka in mål nummer 2 i egen bur.

Ledningen för de randiga i paus med 2-0. Inte på något sätt orättvist. Vi ska vara lyckliga att det fanns ett utgångsläge inför den andra halvleken som åtminstone var möjligt att vända på.

Faktum är att vi startade halvlek nummer två tämligen bra. Ett par bra chanser att reducera skapades under de första fem minuterna.

När BK sedan gjorde 3-0 efter 51 minuter startade det verkliga raset. Blott 4 minuter senare gjorde de alldeles för enkelt även 4-0.

5-0 dröjde till minut 80, och man ska inte påstå att det berodde på att vi rent generellt höjde vårt spel. Nej, det här utvecklade sig till en insats vi inte alls är stolta över, och det ska vi inte heller vara.

BK var bra och effektiva när det behövdes, så vi ska absolut inte ta något från deras prestation, men vi ska vara bättre. Klarar vi inte av att vara bättre så ska vi åtminstone slita häcken av oss. Där brast vi idag, och så får det inte gå till.