Hinner knappt skriva någonting om denna match. Måste snart skynda mig ner till Araby och matchen mellan IF rejban och Somaliska UF.

Trupp får ni snabbt och lätt:

Gustaf, Elle, Rejban, Jappe, Linne, Ludde, Kåve, Dadda, Winberg, Jacke, Swanen, Bucce, Holger och Jansson.

IF rejban börjar knackigt och släpper in 0-1 efter mindre än 10 minuter. Kan inte redogöra för hur det gick till då jag tog hand om anländande gäster för stunden, men ryktet säger att det var ett ”surt” jävla mål.

Första halvlek är inte alls bra från IF rejbans sida, medan Angelstad är konstant giftiga i djupled. Gustaf rädda rejbianerna från större underläge.

Sakta men säkert gnager vi oss in i matchen i andra halvlek och börjar spela boll på riktigt. Detta i kombination med att Ljungbys fysiskt uttröttande spel till slut straffade sig gör att vi tar över helt med halvtimmen kvar. Efter lite virrvarr vid en Buccehörna slår till slut Ludde in kvitteringen i mitten av den andra halvleken, och efter det är det bara IF rejban som går för seger. En mycket säker målvakt och ett synnerligen duktigt mittlås i Angelstad hindrar rejbianerna från att ta tre poäng. Angelstad var nog nöjda med att få åka hem med en poäng, och med facit i hand ska vi också vara nöjda med detta. Rättvist och broderligt delade vi på poängen.

Nämnas bör också domaren Alban Ala. Bäst i år. Tack ska du ha!

Gottepåsar, det är ju ändå det som är det viktiga:

3 påsar fotbollsgodis: Gustaf Eriksson. Hade han inte briljerat i första halvlek hade vi fått noll poäng med oss från matchen.

2 påsar fotbollsgodis: Jacob Jansson. Båda mittbackarna gör tokbra insatser efter en svajig inledningskvart. Jacke är den som först tar tag i taktpinnen och visar lite pondus som smittar av sig på resten av laget.

1 påse fotbollsgodis: Ludvig Kronberg. Bröderna Kronberg får slåss om den. Linne var ju givetvis myket bättre än Ludde, men att komma hem på visit från hufvudstaden och rädda poäng är jävligt coolt.