Trots rekordsommar med sol, värme och torka så hoppar nu fotbollen igång på nytt och våra rejbianer började med topplacerade Slätthög.

Slätthög började piggt samtidigt som vi inte alls kom in ordentligt i matchen och gjorde efter ca 10 minuter välförtjänt 1-0 efter en diagonal kross och avslut i comebackande Dankens vänstra hörn. Fanns inget att göra på den bollen.

Innan den första halvleken är slut hinner dock Slätthögs forward dra på sig ett direkt rött efter ett par direkt olämpliga kommentarer.

I andra startar vi väldigt långsamt men tar över mer och mer innan Anton Wijk bryter in i mitten efter framspelning av Ringberg och slår in den otagbart. 1-1 är ett faktum och vi har chans på mer!

Sen kommer det! Rånet!

Vi bryter deras uppspel och har en kontring med 4 mot 2. Ludde för bollen och siktar in sig länge och väl och drar iväg ett välplacerat skott precis intill stolproten. Den är inne! Den tar i hjulet på målet och studsar ut och över kortlinjen. Vi firar målet som att vi vunnit VM eftersom att vi vänt matchen med vad vi trodde skulle vara sista sparken.

Linjemannen pekar på hörna, domaren pekar på hörna och vi skriker som ilskna tokar.

Vi har blivit rånade igen!! Av samma domare som tog bort ett mål för oss i vår senaste match mot Lessebo..

Som vi sa efter matchen så ska vi inte fokusera på domaren men det är jäkligt svårt… Nya tag på fredag och då hoppas vi att inte domaren ska hamna i centrum!