”Henke Gus”

Henrik Gustafson

Faktaruta

Moderklubb: Östers IF
Säsonger i rajjan: 5

Oskönast spelstil i laget? Fäldt, det är bara målvakter som glidtacklar i kvadden
Skönast spelstil i laget? Brorsan, jag har ju lärt honom allt jag kan!
Vem i laget sitter i fängelse om 5 år och varför? Rosander, de som varit där vid en 0-8 förlust på innefotboll vet varför….
Vem i laget är trevligaste duschsällskapet? Alla, förbannat trevligt gäng det här.
En i laget ska bort, vem och varför? Jag själv, man kommer inte undan med ung och lovande längre.
Vem i laget tar du med till en öde ö och varför? Verkar finnas en del händiga killar i det här gänget så någon som kan snickra ihop en 4 stjärnig koja av palmblad av silvertejp.
Ditt bästa rajjan-minne?  Än så länge så måste det vara för något år sen när telefonen ringde någon gång under försäsongen. ”Tjena brorsan, det går rykten om att du är grym som målvakt på innefotboll. Vi behöver en burvaktare till träningsmatch i helgen” – Nja, det är nog lite förstorat och senast jag stod i mål på riktigt var nog 1990. ”Det är taget, du får stå på lördag”. Sagt och gjort så gjorde jag min Rejban debut i målvaktshandskar (förhoppningsvis sista gången jag står där). Stadig seger med 5-2 (tror jag) och ett grymt trevligt bemötande från alla sköna gubbar påminde om vad man saknade. Det gjorde det till ett lätt väl att snöra på dojjorna igen, även om det dröjde ett tag från då till nu…..

Vunna utmärkelser på fotbollsgalan genom åren:

83

MATCHER I IF REJBAN

10

MÅL I IF REJBAN