Tack för allt Hogge Lindahl

Håkan ”Hogge” Lindahl har lämnat oss.

Han somnade in i hemmet, omgiven av den närmaste familjen, lördagen den 25/8, efter en tids sjukdom.

Hogge utgjorde tillsammans med Håkan Kronberg IF rejbans första tränarpar, och var en stor bidragande orsak till att vi kunde och vågade sjösätta det här projektet. För det är vi många som är Hogge evigt tacksamma.
Vi minns Hogge som en man med mycket värme och minst lika mycket humor. Hans lite småsyrliga kommentarer i exakt rätt tillfälle och alltid med rätt dos kärlek har lockat fram många skratt hos oss genom åren. Att han fick epitetet ”Mysfarbror” var ingen tillfällighet.
Att vi fick vara med och överraska dig i samband med din 60-årsdag i somras är ett mycket ljust minne vi bär med oss länge.

Tacksamhet och sorgsenhet präglar många av oss idag, och våra tankar går självklart främst till Hogges hustru Jeanette, och hans båda barn Jesper och Josefine. Få familjer har på ett bättre sätt representerat vad den här föreningen står för. Glädje, kamratskap, omtänksamhet och en stor portion kärlek, kombinerat med tävlingsinstinkt och vinnarmentalitet.

Hogges kamp är nu över, men kampen mot sjukdomen går alltid vidare.
Vi ber därför alla som har möjligheten att bidra till Cancerfonden, och gärna via den insamling Hogges barn skapade i samband med att han blev sjuk för drygt två år sedan. Ni finner den här: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/min-pappa-hakan.

Vila i frid Hogge, och ett mycket ödmjukt och stort tack för allt du givit oss.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.