Från ankomst till Tivabvallen vid 17:30 så valde himlen att öppna sig fullständigt hela vägen fram till det var dags för uppvärmning, sen bestämde sig solen för annat och regnmolnen fick flytta på sig och gör Tivabvallen redo för en fredagskväll med Division 4-fotboll i form av Åryds IK mot IF rejban.

Matchen startade i böljande form utan mycket ordnat spel. Med cirka 10 minuter till halvtidsvila tar dock IF rejban initiativet och tar ledningen med 1-0. Målet av Oliver Fornander som snappar upp en målvaktsretur efter halvrisigt skott mitt på mål från Andreas Hultqvist. Ledningen står sig halvleken ut och Rajjan kan gå in till halvtidsvila med ledning.

Andra halvleken hinner knappt börja innan IF rejban utökar sin ledning till 2-0, detta efter att Anton Wijk slagit in en retur efter frispark utanför straffområdet – en bra start på den andra halvleken.

Mellan matchminut 79 och 81 så stängs matchen genom två fina mål från gästerna, först så placerar Super-Nick (även kallad Niklas Andersson) in 3-0 R1-rund likt på FIFA, ett avslut från höger in i motståndarnas straffområde. Två minuter efter detta så gör rejban även 4-0 efter att Anton Wijk blivit vackert framspelad av Mattias Afram från sin vänsterytterposition. 4-0 är ett faktum fram tills dess att hemmalaget får in en reducering i matchens sista minut.

Vinst och segersång igen var oerhört välkommet, nu har vi en träningsvecka framför oss fram tills fredag, då vi gästas av Lindås Långasjö på hemmaplan. 19:00 på C-plan gäller, väl mött!