Som alla andra mäktiga storklubbar vattnade vi planen innan avspark till fredagskvällens match mot Gullabo/Gullaboås. Johan Axmarker hade ett snack med sin polare Väderguden och ordnade vattning från himmeln samt solsken över Myran till matchstart. Så är han bra Ax

Vi stod för spel och chanser (mest halvchanser men några riktiga också) och gästerna stod för målet i första halvlek. Snöpligt. Ett skott, ett mål och underläge i paus.

Ingen panik i lägret dock. Vi gick ut och vände till 3-1 efter tre snabba mål runt timmen spelad. Andre Williams återigen dubbel målskytt. Anton Wijk gjorde det tredje.

Segern klar, alla var glada, och Filip Swanson hade gjort en finfin debut där han kanske framförallt under första halvlek var bland de absolut bästa på plan. Heja!