Jahopp, alldeles för sent ska jag försöka knåpa ihop några ord om IF rejbans bortamatch mot Ryssby.

Efter krysset senast tyckte vi absolut att det var dags för en seger. Så här såg uppställningen ut:

Pang pang!

5 minuter hade spelats, och IF rejban ledde med 2-0. John nätade först, och sen ville inte Luke vara sämre, så han satte nummer två.

Sen fortsatte vi spela bra en stund, men det gjorde även Ryssby, som tog över lite mitt i halvleken. De var dock artiga nog att inte spräcka vår nolla.

Istället använde Luke halvlekens typ näst sista spark och satte 3-0. Gott, tremålsledning i paus, tänkte vi. Men det sket sig å det grövsta. Ryssby använde istället halvlekens absolut sista spark för att reducera till 3-1, så det blev resultatet i halvtid.

Ganska tidigt i andra halvlek fick Ryssby lite väl enkelt göra 3-2, och det blev plötsligt nerv i det här kalaset.

John gillar inte nerv, så han snodde bollen av en Ryssbyback, tog sig ner på kanten, och slog oerhört vackert och utan minsta gnutta tur in bollen i det bortre krysset.

Lugnt i båten då alltså? Nädå, Ryssby fick reducera igen. Ändå fortsatt ledning med 4-3.

Vi spelar återigen upp oss under matchens sista 20 minuter, och får utdelning för detta. Luke skarvar in sitt tredje mål på ett inlägg från Nick, och Dadda avslutar denna målfest i matchens absoluta slutskede när han fastställer slutresultatet till 6-3.

Så kan det gå när IF rejban är ute på fotbollsäventyr. Inte en död sekund och tre poäng att ta med hem. Mumma!

Det var allt för nu. Passa på att läs lite andra referat. De är bättre…