IF rejban – Vislanda

Då undertecknad av diverse småskavanker och gravallvarliga hjärnskador effektivt hålls borta från allt bollsparkande för närvarande faller kioskverksamheten på min lott, och därför blir det ingen vidare referatskrivning från de matcherna. Erbjudandet kvarstår till skrivsugna spekulanter att dela med sig av sina tankar kring matcherna.

Matchen mot Vislanda slutade iallafall med en synnerligen bitter förlust. En jämn och, i ärlighetens namn, inte särskilt välspelad match, där IF rejban ändå skapade tillräckligt mycket chanser för att kunna avgöra. Dessvärre var det dock istället Vislanda som utnyttjade ett misstag i vårt försvar och dundrade in 0-1 med dryga 10 minuter kvar. Det blev också slutresultatet.

Referatet må vara undermåligt och kass, men göttepåsar delas ut ändå.

3 påsar fotbollsgodis: Linus Kronberg. Felfri mittback i 89 min och 59 sekunder. Tyvärr lyckades Vislanda göra mål under den där sista sekunden. Bäst på plan ändå.

2 påsar fotbollsgodis: Jesper Lindahl. En gedigen insats, den här gången på innermittfältet. Låg bakom en hel del farligheter för De Vita Eleganterna.

1 påse fotbollsgodis: Fredrik Jonsson. Den vandrande vålnaden visade sig återigen på en fotbollsplan. Det brukar hända någon gång om året, och då är det bara att passa på och njuta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.