IF rejban – Västra Torsås

Serien vände, och för andra gången i år ställdes vi mot Västra Torsås. Bortamatchen var ju den historiska seriepremiären, som IF rejban vrålstartade med 3-0 efter 20 minuter. Den matchen blev till slut en riktigt nervkittlande tillställning där världens trevligaste förening avgick med en uddamålsseger. Så spännande var inte tanken att det skulle bli idag, och det var det inte heller. Onsdagkvällen före midsommarafton och såväl hemmalag som bortalag, domare och publik tycktes ha tagit sommarledigt. En fantastiskt sommarväder hade dock behagat infinna sig och det blev en trevlig tillställning med mycket mål, ganska lite kamp, och precis lagom lite spänning.

IF rejban tog hem en ganska säker 4-2seger, och tre nya poäng lades till på rejbianernas konto. Osse smällde in ett långskott som fumlades in till 1-0. Dadda nickskarvade in tvåan. Rejban gjorde sitt första mål i den vita tröjan när han enkelt tryckte in trean efter mycket fint förarbete på vänsterkanten. Målkavalkaden avslutades med att Holger nickade in en hörna.

Västra Torsås tilläts reducera två gånger, men det bjuder vi på…

Götte götte götte, ständigt detta götte. Här kommer lite till:

3 påsar fotbollsgodis: Fredrik Streby. Plöjde framgångsrikt högerkanten under större delen av matchen. Satte ett mål och bjöd sånär på en Rejban Special när han snubbelfintade sig igenom och nästan hängde ett solomål. Det väckte ljuva minnen från en enklare tid; Korpen-tiden…

2 påsar fotbollsgodis: Oscar Stensson. Det knallblonde lille skiten var näst intill lika framgångsrik på sin vänsterkant som ovan nämnda Rejbinho var på högerkanten. Ett långskott i mål, och en hörna på Holgers panna mynnar ut i två göttepåsar för Odd the Boss.

1 påse fotbollsgodis: Jacob Larsson. Han är där och hugger, den vindsnabbe lille måltjuven. Tacksam att spela med, då han springer som besatt och ser på så vis till att alla andra slashasar får en massa yta att spela boll på. Endast målen fattas innan han kommer kunna bada i fotbollsgodis.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.