Onsdagkvällen innebar ett besök på Bökensved i Västervik för IF rejban. Match mot Västerviks FF stod på agendan.

Vädret hade slagit om till försommar även på östkusten, och det var en utsökt fotbollskväll.

När vi summerade aftonen hade vi, tämligen rättvist, delat på poängen.

I en, efter förutsättningarna (det har varit vinter i några veckor även på planerna i Västervik), ganska välspelad match gav Robin Davoust oss ledningen i första halvlek. Det stod sig fram till minut 77, då det blev någon form av målexplosion. Hemmalaget kvitterade, vi återtog ledningen genom Ludvig Kronberg några minuter senare, och nästan omgående replikerade Västervik igen genom att spika slutresultatet till 2-2.