IF rejban var i afton i ett regnigt Åseda och sydde ihop vårsäsongen på bästa sätt.

Inledde dåligt dock. Både spelmässigt och målmässigt. Åseda fick tidigt ta ledningen innan vi vaknade.

Mattias Afram tog hjälp av en försvarare och gjorde sitt första mål i den vita tröjan. 1-1.

Emanuel Nergård gav oss ledningen med 2-1 innan Åseda kvitterade efter en våldsamt feldömd hörna. Det domslutet jämnade ut sig i andra halvlek när hemmalaget snyggt spelade till sig ett friläge men istället fick frispark med sig i mittcirkeln för något som skett fyra sekunder tidigare…

Andra halvlek summeras annars med att Andre Williams kom, sågs och segrade. Även här premiärmålades det i IF rejbans vackra tröja .

Två mål från honom, och en mycket rättvis seger. Åsedas klart bäste spelare var deras målvakt, och han var återigen förbannat bra. Jobbigt bra.