Bortamatch i Furuby för rejbianerna på fredagkvällen, och första segern bärgades.

Defensiven var fortsatt stark, och nu kom det lite islossning framåt också. I synnerhet för Eric Rosander. Han gjorde 1-0 och 2-0 i minut 23 respektive 32. Båda gångerna framspelad av Henrik Gustafson.

Super-Nick fick fram en passning till Anton Wijk, som klippte in 3-0 efter 41 minuter.

Då Furuby i samma period fick en spelare rättmätigt utvisad var det egentligen game over. De vitklädda stängde ner matchen i andra halvlek och det slutade 3-0.

Fylligare referat kommer, och jag åker nog på att skriva det själv…