”Cullan”

Jonas Cullsjö

Faktaruta

Moderklubb: Goif Ginsten
Säsonger i rajjan: 6

Oskönast spelstil i laget? Spelare som är rädda för att gå in i ett motlägg, Dadda är en min starkaste kandidat där.
Skönast spelstil i laget? Gillar ju gusen, han har en magisk fot och speluppfattning
Vem i laget sitter i fängelse om 5 år och varför? Snart Mäklar-Max, någon stor skum affär som går åt helvete och sätter honom bakom galler.
Vem i laget är trevligaste duschsällskapet? Manne, alltid Manne! Vi tar lika lång tid på oss, dessutom så ler han även när han duschar det tycker jag är trevligt.
En i laget ska bort, vem och varför? Två ska bort, Fälten och luko för dom skriker så satans högt varje gång dom ska säga något.
Vem i laget tar du med till en öde ö och varför? Känner mig trygg med Rosander, dessutom så skulle jag nog vilja stanna där ett tag och då är han ett bra sällskap som även kan fixa allt man kan önska sig.
Ditt bästa rajjan-minne? Alla tillställningar med rajjan är av absoluta världsklass. Två som sticker ut lite extra är mitt första plan 4:a med gubbarna som avslutades på bengans bar, där vi mot småtimmarna sjöng allsång i svettiga nakna överkroppar. Även poolhänget hos rosen innan sommarfesten på hans nya välbyggda altan är ett fint minne, där mådde vi!

Vunna utmärkelser på fotbollsgalan genom åren: Har varken varit tillräckligt bra eller dålig för att lyckas vinna något!

75

MATCHER I IF REJBAN

6

MÅL I IF REJBAN