Tingsryd var en ny bekantskap för de vita eleganterna i IF rejban. Ett möte hade förvisso dammats av i Årydscupen tidigare under vintern. 2-2 slutade den bataljen. Pissigt.

IF rejban ställde upp med följande lag:

Korken – Lewk, Magnus, Linus, Clejjs – Supernick, Ludvig, Solguden Wijk, Hultman – Ramin, Sillen

Följande fem åsnor satt på bänken: Rybbet, Åke Åkesson, Karl-David, Mackan, Hulti

Dessa 16 tappra krigarna skulle egentligen kassera hem billiga 3 poäng men icke.

Tingsryd börjar matchen piggare och bättre. Redan efter nio minuter får de utdelning. En vacker lobb och 0-1 till Tingsryd var ett faktum. Tingsryd fortsatte föra spelet och skapar flera chanser. Korken håller IF rejban kvar i matchen med flertalet svettiga räddningar. I minut 30 varnas en Tingsrydsspelare. Hans missnöje går inte att ta miste på och han snackar till sig ett rött. Tack och bock tänkte IF rejban. Efter detta flyttar rejban upp och tar över matchen. Dock skapas inga farligheter innan domaren blåser av den första halvleken.

Ett gott snack i halvtid och rejban fortsätter trycka på tidigt i andra halvlek. Stort bollinnehav till trots så uteblir de farliga målchanserna för hemmalaget. I minut 70 lyckas hemmalaget äntligen trycka in en kvittering. Hultan kommer förbi på högerkanten och tyskar in den på första till Karl-David som vinner närkampen på första stolpen och trycker in den. 1-1 är ett faktum. Skönt. Nu skulle bara 2-1 in också men det ville sig inte för världens trevligaste förening denna dag. Ett lamt rejban lyckades tyvärr inte få in ett vinnande mål och slutresultatet skrevs till 1-1.