Fotbollsgala på gång

Medlemsfesten är avklarad. Succén var lika given som stor!

Innan vi gick till sängs hade vi ätit gott, druckit gott, dansat till Uncover, vunnit och förlorat i lotteriet, och från föreningens och gästernas sida skänkt 14000kr till Andreas Waldos Minnesfond. Trevligt och värmande på samma gång.

Nu stundar säsongens riktiga avslutning. Fotbollsgalan står för dörren! Vem har sagt årets bästa citat? Vem hängde in årets mål? Vem är årets sköning respektive jubelåsna? Men framförallt, vem är världens bäste fotbollsspelare 2017?

Skyttekungen Anton Wijk har chansen till sin tredje inteckning i priset. Delar just nu förstaplatsen med John Sallhag. De har två vinster var.

Utmanarna är många och starka. Ludvig Kronberg har kunnat träna ordentligt och rattat mittfältet föredömligt. Henrik Gustafson har visat att gammal är äldst i mittlåset. Yngre broder Jacob har visat att de unga inte heller är så pjåkiga. Däremellan har förra årets tvåa i Guldbollenracet Olof Fransson också visat att lagom gammal kan vara nog så gott. Assistkungen Lukas Rydén vill säkert ha något att säga till om. Super-Nick är alltid Super-Nick, det vet ni. Eleganten Emanuel Wallentin är alltid giftig i de här lägena och ska inte underskattas. Andreas Hultqvist kanske kan utma…nä. Det var inget.

Allt står skrivet i stjärnorna, och på lördag kväll får vi svaren!

PS. Om ni tycker vi varit dåliga att uppdatera med referat och nyheter på slutet så är det bara för att vi varit just det. Dåliga alltså. Brukar kunna bli så i slutet av säsongerna. Delvis mitt fel, men framförallt (nästan till 100%) någon annans fel givetvis…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.