En hälsning till alla rejbianer…

Det kom en hälsning till alla rejbianer, som jag med glädje bifogar nedan. Ta åt er alla som bidragit på något sätt!

/Salo

 

”Vill bara från mina, Andreas(❤️!) och Waldos Wänner TACKA så oerhört o hjärtligt för ert (rejban) fantastiskt stora hjärta och den omtänksamhet som jag/vi fått möjlighet att känna både med den tidigare insamlingen och med WW-logon på matchtröjorna!! ❤️

Det var verkligen så häftigt och underbart när Du, Salo, ringde och frågade i början på året om logon. Nu är säsongen över och jag har kunnat följa laget tre gånger från sidolinjen och i övrigt i tidningen/hemsidan. Logon har lyst på ryggtavlorna på ett ytterst förtjänstfullt sätt!! Andreas har med säkerhet haft ett leende i sin himmel och precis som jag, känt en stolthet varje gång ni spelat! Mittenplaceringen efter säsongen är klart godkänd och kan säkert förbättras till kommande år! Klart som f-n att ni ska ligga i 3-an!! ??

Denna helg 5-7/10 med 1-årsminnet för Andreas har varit extra jobbig, men jag vill bara att ni ska känna att det ni gör hjälper verkligen till och är så otroligt fint! Det har sannerligen gått rätt in hjärtat! Ni är bara så jäkla o grymt goa!!
Stor stor björnkram till er alla och TACK igen!! JO Waldo❤️❤️❤️”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.